ELMAS SERBEST DEPOLARI

Elmas grup müşterilerine ofis teknolojik altyapı ve personel desteği vererek maliyet avantajı sağlamayı hedeflemektedir

 

Elmas hız esneklik ve maliyet avantajı ile müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir

 

Elmas Grup, küresellesme ve teknolojideki hizli gelisimin etkisindeki sirketlerin, bu yogun rekabet ortaminda ayakta kalabilmeleri için gerekli olan HIZ, ESNEKLIK ve MALIYET Avantajini sektör bazinda özgün ve özel projeleri gelistirerek sunmaktadir.

4L lojistik konsepti ile sahip oldugu yüksek planlama ve tedarik zincir organizasyonunu müşteri taleplerine göre şekillendirerek üretim bandından Tahsilata kadar tüm entegre hizmetleri sağlamaktadır. 

Serbest depolarda,  Özel muhafaza gerektiren ürünler için yanıcı, Soğuk hava, Serin, Kuru  ve Tarım depoları ile  Genel kargo ürün depoları,  Bitki koruma ürün depoları,  Proje bazlı depolama alanları hizmet çeşitliliğini arttırarak tüm sektörlere hizmet vermektedir. 

Elmas Tüm bu hizmetlerinde özel müşterilerine  Elleçleme, Etiketleme Kare kod altyapısı tüm bu hizmetlerin sunulabilmesi için Teknolojik altyapı ile Katma Değerli İşler oluşturmakta sürdürülebilir fayda sağlamaktadır.

 

Elmas AR-GE faliyetleri ile isletmelerin Sabit giderlerini degisken giderlere dönüstürmekte, Teknolojik ve pahalli depo yatirimlarinin fayda maliyet avantajına çevirmekte , İnsan kaynagi, makine, techizat ve ekipmanlarin, Lojistik hizmet alan diger firmalarla ortak kullanilmasi sonucu birim maliyet avantaji sunmaktadır.

Elmas Grup un yedi ana temel faaliyetini olusturan Entegre lojistik hizmet parçalarinin tek bir hizmet saglayicidan alinmasi sonucunda hiz, esneklik ve maliyet avantajinin birlikte temini, Lojistik operasyon masraflarinin ve stoklarin düsürülerek, stok devir hizlarinin arttirilmasi depo içi elleçleme operasyonlari tasarimi ile sürekli iyileştirme sağlamaktadır.