Elmas Grup filosunu büyütmede Serin Treyleri tercih etti

Ar-Ge çalışmaları sonucunda gelen talepler üzerine geliştirdiği Yeni Optima Treyleri piyasaya sunan Serin Treyler yeni ürününü 10 adedinin satışını Elmas Gruba gerçekleştirdi.

Her geçen gün hedefini büyüten Elmas Grup, Serin Treylerin Lojistik sektörünün daha ekonomik, çevreci güvenli ve fonksiyonel ürünlere olan ihtiyacını karşılamak için geliştirdiği Yeni Optima treylerden 10 adedini filosuna ekledi.

“Elmas Grubun Serin Treyleri tercih etmelerindeki neden”

İzmir’de düzenlene törende konuşan Elmas Grup Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Serin Treyler’i seçmelerindeki nedeni şu şekilde açıkladı: “Firmamızı her geçen gün ilerilere taşıyacak yeni hedeflerimizi belirlerken araştırmalarımızı iyi yapmak zorundayız. Çünkü bu araştırmalar bizim sağlam adımlar atmamızı sağlamaktadır. İşte bu nedenle bu sene yapmış olduğumuz araç yatırımımızda, treyler sektöründe kalitesiyle kendini ispatlamış olan Serin Treyler’i tercih ettik. 2014 yılında yatırımlarımız artarak devam edecek. İki firma arasındaki bu iş birliğinin uzun soluklu olmasını temenni ederim.”

Haberin Devamı İçin Tıklayınız.