ELMAS YURTİÇİ TAŞIMACILIK

Elmas Group 1979 yılında Başladığı yurt içi taşımacılık faaliyetlerini her yıl modernleşen araç parkı, Uzman ve deneyimli kadrosu ile geliştirerek sektörün lider kuruluşlarından biri konumuna gelmiştir.

Yurtiçi İzmir, Ambarlı, Gebze Limanları başta olmak üzere konteyner taşımacılığı şehir içi ve şehirlerarası ADR li  ve ADR siz,  tank konteyner taşıması yanında Hizmetlerinde özelikle ihracata konu olan Eşyalarda Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü ile kendi güvenli tesislerinde kendi özel mühürü ile taşıma güvenliği sağlar. Bakanlık tarafından tahsis edilen özel ELMAS mühürü ile Türkiye çıkış gümrük kapılarına yönlendirilerek buralarda öncelikli geçiş hakkı ile beklemeden ülkeyi terk ederler.   

 

Elmas Group L2, K1, TİO, TEHLİKELİ MADDE FAALİYET BELGESİ, YEŞİL LOJİSTİK BELGESİ, AEO Yetki belgesine sahiptir.

Elmas Grup Antrepolarında ve Serbest Depolarında hizmet verilen müşterilerin Eşyalarının taşınmasında Elmas dağıtım araçları ile  ADR li taşımalarıda kapsayan itinalı hizmet verilir. 

Tüm Taşımalarımız Elmas Güvencesi ile Sigortalanmıştır.

  

  

İSTANBUL İZMİRE HİÇ BUKADAR YAKIN OLMAMIŞTI

Elmas Group 1986 yilinda basladigi parsiyel (ambar) yük tasimaciliginda da önemli asama kaydetmis ve bugün özellikle İstanbul – İzmir hattinda Ülkemizin ve İzmir'in sektöründe lider firmalarina JUST IN TIME ilkesi dogrultusunda hizmet vermektedir.

Elmas Group limanlar, Geçici depolama alanlari, Antrepolar, Serbest bölgeler, Hava limanlari, fabrika ve depolardan, yüke ve sehiriçi araç trafik yönetmeligine uygun araçlarla müsteri memnuniyeti ilkesi dogrultusunda muhtelif miktar ve tonajda sehiriçi tasimacilik hizmeti vermektedir. Özellikle denizyolu ve demiryolu tasimaciliginda önemli bir destek unsuru olan Konteyner Tasimaciligi, üretim noktalarindan ihracat çikis sahalarina, ithalat giris sahalarindan bosaltma alanlarina (Gümrüklü Antrepolar, Gümrüksüz Depolar, Üretim ve diger stoklama alanlari) belirlenen standartlara uygun araçlarla yapilmaktadir. Elmas Group, entegre lojistik hizmet halkalarindan biri olan konteyner tasimaciliginda organize yapisi ile bu konuda da müsterilerinin çözüm ortagidir. L2 (C2) Yetki Belgeli Özmal araçlarımızla, Global Teminat kapsamında Türkiye'nin tüm Gümrükleri, Limanları ve Serbest Bölgeleri arasında, açık-kapalı, kamyon ve treylerlerimizle Global Teminatlı taşıma hizmetleri sunmaktayız. Global teminatlı araclarımızla verdigimiz hizmet yurtiçinde gümrüklü transit taşımalarda müşterilerimize büyük kolaylıklar sağlamaktadır.